"Nézz tükörbe, az a te versenyed!"

Az egyetlen célom, hogy a legtöbbet kihozzam belőled

A sportcélok elérése egyszerűnek tűnik: csak edzéseket kell gyűjtögeti kis perselyben.
Lehet véletlenszerű az hogy mit, mikor, mennyit vagy tudatosan megtervezett is. Az időbeosztásodhoz, körülményeidhez, lehetőségeidhez igazított, tudatosan felépített edzésprogram meghatványozza a befektetett időt. A perselyt te magad töltöd meg tartalommal, én csak a kamatokat tudom növelni az odavezető útmutatással együtt.

Magamról

A sport, a mozgás szeretete egészen kisgyermek korom óta az életem része. A futás, mint sport, kezdetben csak szabadidős tevékenységet jelentett, majd észrevétlenül a mindennapjaim részévé vált. Angyalföld futónagyköveteként több évig segítettem a közösségi futásokat az “Angyalcipők” élén, majd számos maraton teljesítése után elindultam egy új úton, hogy felfedezzem a triatlon világát. A sportág iránti alázat és tisztelet találkozott a szakmai érdeklődésemmel, így lettem először futó, majd triatlon edző, s több évig alapító és vezetőedzője voltam egy sportlabornak. Főleg állóképességi sportolókkal foglalkozom, legyen az triatlonista, terepfutó, vagy éppen kerékpáros. Évek óta publikálok szakmai lapokban, és több tudományos kutatásban is részt veszek. Lépést tartok a technika fejlődésével, mára már rengeteg eszközt használok munkám során, legyen az pulzusmérő óra vagy kerékpáros wattmérő.  Folyamatos önképzésemnek köszönhetően én voltam hazánk első IRONMAN licensszel rendelkező triatlonedzője. Két éve én írom a Balaton átúszás felkészítő edzéstervét is.

Ahol még megtalálhatsz

Végzettségek

CERTIFIED SPORT NUTRITION SPECIALIST (NESTA, 2019)
WKO4 E-COURSE (TRAININGPEAKS, 2018)
IRONMAN CERTIFIED COACH (IRONMAN UNIVERSITY, 2017)
TRIATLON EDZŐ (II SZINT, MAGYAR TRIATLON SZÖVETSÉG, 2016)
TRIATLON EDZŐ (I SZINT, MAGYAR TRIATLON SZÖVETSÈG, 2015)
TRIATLON EDZŐ (BSU, 2015)

További vélemények

"A legjobb szívvel ajánlom Attit edzőnek. Szakmailag maximálisan felkészült, naprakész és precíz. Egy igazi személyi edző, aki minden rezdülésedre figyel, és ehhez igazítja a hosszú és rövid távú edzéstervet. Nagyon sokat fejlődtem Atti irányítása mellett, és élvezem a közös munkát. Köszi, Atti!"
Károlyi Zsuzsa
"Lassan fél éve dolgozunk együtt Atival. Cél, hogy jövőre az IM Klagenfurt versenyen olyan versenyt fussak, amivel maximálisan elégedettek leszünk. Precíz, pontos tervet kapok hétről hétre, kiemelt figyelemmel a pihenésre. Túledzettségnek, kimerültségnek eddig jelét nem érzem, szívesen megyek az edzéseimre, érzem a folyamatos fejlődést magamon."
Kömöz Gergely
"2015 június óta dolgozunk együtt Atival. Azóta 6818 km-t futottam, 6760 km-t kerékpároztam, 481 km-t úsztam rengeteget görgőztem, sokat erősítettem, és még mindig szeretem minden percét. Soha nem gondoltam volna, hogy résztávozni fogok, hogy triatlonozni fogok és még egy csomó minden mást ami a komfortzónámból kimozdít, és még szeretem is. Hétfőnként alig várom, hogy megkapjam a heti tervet az előző hét elvégzett feladatainak kommentjeivel, amiből mindig lehet tanulni vagy örülni a jól elvégzett feladat jutalmaképpen kapott dicséretnek . Ati folyamatosan képzi magát, és megszerzett tudását fel is használja sportolóinál. Az edzéseket rugalmasan alakítja ki a sportoló heti időbeosztásának megfelelően. Az edzések változatosak, a fejlődés előremutató. A formaidőzítés mindig tökéletes. Így könnyű motiváltak maradni."
Debiec Dóra
"Két éve dolgozunk együtt Attilával. Az első év tapasztalatait átbeszélve mostanra olyan minőségű edzéseket végzek, amik jobb eredményekhez vezettek, ráadásul elég változatosak is. Komplex szemléletű edző, a heti feladatokon túl segít, hogy hova forduljak gyógytornásszal, diatetikussal kapcsolatban. A folyamatos továbbképzéseinek köszönhetően úgy látom jópár évig tudunk még feljődni :)"
Burai László
"Hosszútáv futás, maratonra felkészülés, triatlon versenyek komolyabb sérülés nélkül? Igen lehetséges, egy kiváló edző segítségével. Munka, család és sport egyensúlya? Megteremthető egy profi edző támogatásával. Ati (Garas Attila edző) minden tekintetben hatékony segítséget nyújt számomra sportcéljaim megvalósításában. Amatőrként profi módon készülhetek az általa gondosan megszerkesztett edzéstervvel. Immár 2015-óta hétről-hétre figyelemmel kíséri fejlődésemet és mindig pontosan tudja, hogy milyen feladatokkal lásson el, mire van épp szükségem. A versenyeim napján a formaidőzítés kivétel nélkül hibátlan, mindig a legjobbat tudom kihozni magamból. Ati soha nem elégszik meg az elért eredményekkel, folyamatosan képzi magát és az új szakmai ismereteket beépíti az edzéstervembe, ami ez által is nagyon változatossá, mi több élvezetessé válik (…na jó, néha kicsit fáj, de nekem jól esik, ez kell a fejlődéshez). "
Debiec Lajos
"Rugalmas ès türelmes, ha nem az, akkor az azèrt van, mert ő is ember. Bàrmivel lehet hozzà fordulni. Szakmailag kifogástalan, felkèszült. Csak ajànlani tudom. "
Geosits Indira
"Személye és szakmai felkészültsége biztos alapot ad és segítséget nyújt reális egyéni célok megfogalmazásához és azok megvalósításához. Ha vele dolgozol, akkor Te vagy a középpontban, az egész rólad szól, neked szól. Alázatosan és örömmel végzi munkáját."
Jakab Zsolt